Se prelungeste activitatea de autorizare a cursurilor de formare profesionala

Activitatea de autorizare a cursurilor de calificare si a cursului de dezvoltare a competentelor antreprenoriale va fi prelungita cu o luna si se va finaliza in luna septembrie 2014. Prelungirea perioadei de implementare a acestei activitati este necesara deoarece comisia de autorizare nu s-a intrunit pentru sedinta finala de acordare a autorizatiilor. Documentatia completa de autorizare a fost depusa si evaluata, inclusiv prin vizita pe teren.

Fundatia Agapedia Romania sustine angajatorii din Judetul Brasov

Incepând cu luna august 2014, Fundatia Agapedia Romania ofera servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca.
Organizatia noastra ofera servicii gratuite de informare si consiliere, respectiv servicii de mediere a muncii pe piata interna din Judetul Brasov. Fundatia detine o baza de date proprie cu persoane din Judetul Brasov aflate in cautarea unui loc de munca si faciliteaza procesului de plasare a acestora pe piata muncii. In acelasi timp, Fundatia Agapedia Romania ofera asistenta gratuita pentru angajatori in vederea gasirii celor mai potriviti angajati. In plus, persoanele selectate de firmele / companiile cu care colaboram pot beneficia de cursuri de calificare gratuite oferite in cadrul proiectelor implementate de organizatia noastra. 
Daca in firma / compania dvs. exista locuri de munca disponibile, ne puteti trimite un e-mail la adresa: info@agapedia.ro cu detalii legate de aceste posturi (conform formularului pe care il puteti descarca aici: Oferta locuri de munca) sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0368-409.115 si noi vom veni in sprijinul dumneavoastra in mod profesionist si gratuit!
Persoana de contact:
Liliana Gusu
Director Executiv