Somerii de lunga durata tineri se pot inscrie pentru cursuri de calificare gratuite

Somerii de lunga durata care au varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani si domiciliul in Judetul Brasov, se pot inscrie in continuare la cursurile gratuite de calificare in meseriile de camerista sau lucrator in comert. In acest moment mai sunt disponibile 40 de locuri. Persoanele interesate pot contacta Fundatia Agapedia Romania la nr de telefon 0368-409115.

A inceput cursul de calificare in meseria de lucrator comercial organizat in Municipiul Sacele

Pe data de 24 noiembrie 2014 a inceput cursul gratuit de calificare in meseria de lucrator comercial organizat in Municipiul Sacele. Acest curs se va finaliza pe data de 9 martie 2015 cu examen de absolvire. Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar absolventii vor primi diploma de calificare recunoscuta de Ministerul Muncii.

A inceput cursul de calificare in meseria de lucrator comercial organizat in Municipiul Brasov

Pe data de 3 noiembrie 2014 a inceput cursul gratuit de calificare in meseria de lucrator comercial organizat in Municipiul Brasov. Acest curs se va finaliza pe data de 13 februarie 2015 cu examen de absolvire. Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar absolventii vor primi diploma de calificare recunoscuta de Ministerul Muncii.

A inceput cursul de calificare in meseria de lucrator comercial organizat in Comuna Bran

Pe data de 3 noiembrie 2014 a inceput cursul gratuit de calificare in meseria de camerista organizat in Comuna Bran. Acest curs se va finaliza pe data de 13 februarie 2015 cu examen de absolvire. Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar absolventii vor primi diploma de calificare recunoscuta de Ministerul Muncii.

A inceput cursul de calificare in meseria de camerista organizat in Municipiu Sacele

Pe data de 3 noiembrie 2014 a inceput cursul gratuit de calificare in meseria de camerista organizat in Municipiul Sacele. Acest curs se va finaliza pe data de 13 februarie 2015 cu examen de absolvire. Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar absolventii vor primi diploma de calificare recunoscuta de Ministerul Muncii.