În căutare de posturi disponibile pentru absolvenții cursului de cameristă

Fundația Agapedia anunță interesul pentru colaborări cu sectorul business, în special domeniul hotelier, pentru angajarea participanților care au absolvit cursul de calificare de cameristă. Astfel, unitățile de cazare de diferite tipuri (motel, pensiune, hotel etc) care au disponibile posturi, sunt rugate să ia legătura cu Fundația Agapedia la telefon 0368409115.

Angajarea persoanelor fără un loc de muncă este una dintre activitățile proiectului “Workability – inițiativă multidisciplinară de creştere a ratei de ocupare şi a capacității de ocupare a şomerilor de lungă durată şi a persoanelor inactive pe piața muncii din Județul Braşov”, derulat în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015 de Fundația Agapedia România în parteneriat cu Asociația Community Aid Network.

Locuri de practică pentru participanții la cursul de lucrător în comerț

Fundația Agapedia face un apel către agenții economici și unitățile comerciale din județul Brașov (magazine, hypermarketuri etc.) în scopul facilitării unui stagiu de practică pentru cursanții înscriși la cursul de lucrător în comerț.

Activitățile de calificare profesională fac parte din proiectul “Workability – inițiativă multidisciplinară de creştere a ratei de ocupare şi a capacității de ocupare a şomerilor de lungă durată şi a persoanelor inactive pe piața muncii din Județul Braşov”.

Informații suplimentare la telefon 0368 409115.


10 locuri disponibile la cursul de dezvoltarea competențelor antreprenoriale oferit gratuit ȋn cadrul proiectului

Mai sunt 10 locuri disponibile la cursul de dezvoltarea competențelor antreprenoriale pentru tinerii din Județul Brașov care au vȃrsta cuprinsǎ între 18 și 25 de ani, au absolvit liceul și nu au avut loc de muncǎ în ultimele 6 luni. Cursul se oferǎ gratuit și va fi organizat la sediul Fundației Agapedia Romȃnia din Brașov, Str. Bisericii Romȃne nr 48, în cadrul proiectului WorkAbility.

Toți participanții la curs vor beneficia în plus de asistențǎ gratuitǎ pentru începerea unei afaceri proprii și vor putea concura pentru premii sau subvenții ce vor fi acordate pentru susținerea celor mai realiste idei de afaceri.

Persoanele interesate ne pot contacta pentru informații suplimentare și înscrieri prin e-mail la adresa mihaela@agapedia.ro. Persoana de contact: Mihaela Bucșa.

Termen limitǎ pentru înscrieri: 15 martie 2015, ora 16.00