In perioada 26 – 30 iunie vor avea loc primele intalniri cu beneficiarii in cadrul activitatii de sustinere a antreprenoriatului. Aceasta activitate va avea loc la sediul Fundatiei Agapedia Romania din Brasov, Str. Bisericii Romane nr 48.

Pot beneficia de aceasta activitate persoane care au varsta minima de 18 ani, au domiciliul in Judetul Brasov, sunt someri de lunga durata sau persoane inactive pe piata muncii si sunt interesate de inceperea unei afaceri proprii.

In acdrul activitatii de sustinere a antreprenoriatului se ofera:

– consiliere individuala pentru selectarea celei mai potrivite forme de organizare

– asistenta pentru inregistrarea structurii juridice la Registrul Comertului

– asistenta pentru promovarea afacerii, identificarea primilor clienti

– asistenta pentru indeplinirea obligatiilor fiscale: depunere declaratii fiscale, etc.

– asistenta pentru dezvoltarea instrumentelor specifice de management al afacerii: contracte, facturi, chitante, procese verbale de receptie, avize de insotire a marfii, note de intrare – receptie, bonuri de consum, completare registre obligatorii prin lege, etc.

– formare in domeniul Dezvoltarii Capacitatilor Antreprenoriale (curs autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru 20 de persoane

– premii pentru cele mai bune planuri de afaceri dezoltate in cadrul cursului de Dezvoltare a Capacitatilor Antreprenoriale.

Persoanele interesate se pot inscrie lla adresa de e-mail: mihaela@agapedia.ro