Incepând cu luna august 2014, Fundatia Agapedia Romania ofera servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca.
Organizatia noastra ofera servicii gratuite de informare si consiliere, respectiv servicii de mediere a muncii pe piata interna din Judetul Brasov. Fundatia detine o baza de date proprie cu persoane din Judetul Brasov aflate in cautarea unui loc de munca si faciliteaza procesului de plasare a acestora pe piata muncii. In acelasi timp, Fundatia Agapedia Romania ofera asistenta gratuita pentru angajatori in vederea gasirii celor mai potriviti angajati. In plus, persoanele selectate de firmele / companiile cu care colaboram pot beneficia de cursuri de calificare gratuite oferite in cadrul proiectelor implementate de organizatia noastra. 
Daca in firma / compania dvs. exista locuri de munca disponibile, ne puteti trimite un e-mail la adresa: info@agapedia.ro cu detalii legate de aceste posturi (conform formularului pe care il puteti descarca aici: Oferta locuri de munca) sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0368-409.115 si noi vom veni in sprijinul dumneavoastra in mod profesionist si gratuit!
Persoana de contact:
Liliana Gusu
Director Executiv