D. C., 36 de ani, participant la cursul de calificare “lucrător în comerț”, în localitatea Brașov

“Deși am mai multe calificări în domeniul construcțiilor, pe timp de iarnă am întâmpinat greutăți, deoarece nu mi-am găsit de lucru. De aceea, m-am decis să mă reprofilez și m-am bucurat că Fundația Agapedia oferea cursuri de calificare profesională.

Am ales să urmez cursul de lucrător în comerț. Îmi place această meserie. Nu este grea pentru mine, fiindcă sunt o fire comunicativă. M-a motivat foarte mult faptul că voi obține o diplomă recunoscută pe plan European.

Datorita activităților la care am participat (consiliere profesională și mediere), am reușit să mă angajez ca lucrător în comerț într-un hypermarket la raionul legume-fructe. Sunt foarte mulțumit de cursul pe care l-am absolvit și de toate activitățile Proiectului WorkAbility.”

M. N., 54 ani, participantă la cursul de calificare “lucrător în comerț”, în localitatea Brașov                                                                                                                                         

“Implicarea în Proiectul WorkAbility m-a sprijinit în viața cotidiană, la locul de muncă dobândit ulterior absolvirii cursului, m-a făcut capabilă să beneficiez de majoritatea oportunităților ivite și a reprezentat temelia pentru formarea unor deprinderi și cunoștințe specifice.

Cursul a însemnat o provocare și nu numai, prin oportunitatea de a asimila noi informații, abilități de comunicare dezvoltate adecvat situației, aptitudini de relaționare cu alte persoane, capacitatea de sinteză și selecție a informațiilor culese.Prin calitatea procesului instructiv educativ, ținută etică și profesională a echipei de proiect și nu numai, s-a stabilit o colaborare strânsă. Excelenta bază tehnico – materială, sediul nou, modern, sala de curs, au contribuit la posibilitatea armonizării cunoștințelor teoretice cu cele aplicative.”

M. E., 60 de ani, participant la cursul de calificare “lucrător în comerț” în localitatea Brașov

“În ziua de azi, când găsești foarte greu un loc de muncă e important să ai o calificare profesională. Proiectul WorkAbility a venit în întâmpinarea nevoilor mele prin cursul de calificare pe care l-a organizat.

După terminarea cursului de calificare în meseria de lucrător în comerț, am reușit să mă angajez. Mă descurc bine în noua mea meserie. Mi-a prins bine tot ce am învățat la partea teoretică și cea practică. Sunt foarte mulțumit pentru ceea ce am realizat. Nu aș fi reușit să îmi găsesc un loc de muncă și să mă integrez în colectivul respectiv daca nu ar fi fost echipa de proiect!

Vă mulțumesc foarte, foarte mult!”        

Ghi. L. – 46 de ani, participantă la cursul de calificare “lucrător în comerț” în localitatea Zărnești

“Faptul că am fost inclusă în Proiectul WorkAbility a fost un lucru bun pentru mine. Am fost mulțumită pentru că am învățat multe lucruri noi, pe care încă le țin minte…Mi-au plăcut activitățile proiectului. Mi-a plăcut cand la activitatea de consiliere profesională ni s-a expus cum trebuie să te prezinți la interviul de angajare.

Mi-a plăcut și modul în care la cursul de calificare ni s-a prezentat cum trebuie să fie lucrătorul în comerț, ce calități trebuie să dețină, cum trebuie să se comporte față de client.Mi-aș dori să pot practica ceea ce am învățat, să lucrez în acest domeniu! Dacă ar fi să dau o notă echipei de proiect, i-aș data nota 10 pentru felul în care s-au comportat și pentru tot ce au facut! Am simțit că lucrurile nu au fost făcute doar ca să fie făcute, ci tot ce au făcut, au făcut cu toată inima, cu suflet.

Mi-au plăcut într-atât activitățile proiectului, încât aș mai dori să mai urmez cursuri similare și pe viitor!”  

Pentru întrebări sau alte informații suplimentare: 0368-409115 sau info@agapedia.ro.

www.workability.agapedia.ro , www.agapedia.ro, www.canbv.ro