Un nou curs de specializare pentru Dezvoltarea competențelor antreprenoriale!

Fundația Agapedia România anunță organizarea unui nou curs de specializare pentru Dezvoltarea competențelor antreprenoriale, din luna ianuarie 2016. Cursul se va derula în una dintre localitățile Săcele, Rupea, Făgăraș, Brașov, Victoria, Bran sau Zărnești; urmând a începe în momentul în care se constituie o grupa de formare (minim 14 cursanți).

Mai multe detalii in cele ce urmeaza: Anunt Curs Antreprenoriat_Fundatia Agapedia.

 

Noi serii de cursuri de calificare în domeniile: cameristă și lucrător în comerț

Fundația Agapedia România anunță organizarea unor noi serii de cursuri de calificare în meseriile de: cameristă și lucrător în comerț. Acestea vor fi susținute, începând cu luna ianuarie 2016, în localitățile Săcele, Rupea, Făgăraș, Brașov, Victoria, Bran și Zărnești.

Detalii aici: Anunt Cursuri de calificare_Agapedia.

Raport final proiect WorkAbility

Materialul a fost realizat și distribuit în cadrul proiectului ”WorkAbility – inițiativă multidisciplinară de creștere a ratei de ocupare și a capacității de ocupare a șomerilor de lungă durată și a persoanelor inactive pe piața muncii din Județul Brașov”, cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013 “Investeşte în Oameni!”, implementat de Fundația Agapedia România în parteneriat cu Asociația Community Aid Network Brașov, în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015.

În cadrul raportului final, conceput ca și instrument de diseminare a principalelor rezultate obținute, sunt prezentate aspecte legate de: obiectivele proiectului, grupul țintă cu care s-a lucrat, principalele activități derulate în cele 7 localități selectate din județul Brașov, parteneriatul încheiat cu Asociația Community Aid Network (CAN) Brașov, rezultatele proiectului în cifre și marturiile beneficiarilor diverselor servicii (programe de formare profesională, consiliere profesională, mediere a muncii, etc.) oferite în cadrul acestei inițiative.

Descarcă varianta electronică: Raport final proiect WorkAbility.

Rezultatele proiectului WorkAbility la nivelul județului Brașov

În cadrul conferinței de fnalizare a proiectului WorkAbility, s-au prezentat și rezultatele în urma activităților din perioada aprilie 2014 – octmobrie 2015. Obiectivul general al proiectului a fost îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a persoanelor inactive şi şomerilor de lungă durată din Judeţul Braşov. Despre activitățile principale ale proiectului puteți citi aici. Continue reading

Cum a fost la conferința de presă

Conferinţa de finalizare a proiectului “WorkAbility – inițiativă multidisciplinară de creştere a ratei de ocupare şi a capacității de ocupare a şomerilor de lungă durată şi a persoanelor inactive pe piața muncii din Județul Braşov”, a avut loc în data de 09.09.2015, ora 11.00, la Hotel Casa Mureșan, Salonul Gold, Str. Nicopole nr 54, Brașov. Continue reading

Conferința de presă de finalizare a proiectului “WorkAbility

Miercuri, 9 septembrie 2015, ora 11.00, Fundația Agapedia România și Asociația “Community Aid Network” vă invită să participați la conferința de presă de finalizare a proiectului “WorkAbility – inițiativă multidisciplinară de creştere a ratei de ocupare şi a capacității de ocupare a şomerilor de lungă durată şi a persoanelor inactive pe piața muncii din Județul Braşov”, POSDRU/133/5.1/G/128814.

Evenimentul va avea loc la Hotel Casa Mureșan, Salonul Gold, situat pe Str. Nicopole nr 54, Brașov.

Proiectul este implementat de Fundația Agapedia România, în calitate de beneficiar, împreună cu Asociația “Community Aid Network”, în calitate de partener, în perioada 04.04.2014 – 03.10.2015 și este desfășurat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, “INVESTESTE IN OAMENI!”, Axa prioritara 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniu major de intervenție 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.

Acest proiect contribuie la implementarea obiectivului general al POSDRU prin crearea de oportunităţi pentru participarea pe piaţa muncii, prin dezvoltarea de programe integrate de ocupare în Municipiul Braşov şi în alte 6 comunităţi locale (urbane şi rurale) din Judeţul Braşov, asigurând la nivelul comunităţilor locale o prezenţă a serviciilor de asistenţă pentru ocupare, continuă, flexibilă, adaptată nevoilor şi nivelului de educaţie al populaţiei.

Pentru confirmarea participării şi pentru orice informație suplimentară, persoana de contact este Mariana Țînțărean – mariana.tintarean@agapedia.ro, tel. 0368-409115. Pentru noutăți urmăriți blogul proiectului www.workability.agapedia.ro.